Kineziterapija

Kako bi utvrdili trenutno stanje vašeg lokomotornog sustava, koristimo se sveobuhvatnom funkcionalnom dijagnostikom pomoću koje ćemo otkriti mehaniku i uzroke nastanka boli. Detaljna anamneza i analiza dobivenih rezultata koristit će nam u programiranju terapijskog programa koji će vam pomoći da se riješite boli i tegoba.
Naš je cilj detektirati, educirati i pomoći svojim klijentima na putu oporavka.

Kineziterapija girija

Rehabilitacija kralježnice

Nakon detaljne dijagnostike, utvrđujemo uzroke i mehanizme boli te na temelju dobivenih rezultata, zajedno formiramo plan vaše rehabilitacije. Cilj nam je, pomoću edukacije i treninga, ispraviti pogrešno naučene obrasce kretanja i uspostaviti optimalnu kontrolu motoričkog pokreta bez boli, koristeći znanstveno utemeljene i klinički provjerene tehnike dr. Stuart McGill-a.

Rehabilitacija

Individualni trening

Stavljajući poseban naglasak na pravilan pokret i prevenciju ozljeda, nastojimo vas educirati alatima potrebnim za postizanje optimalnog zdravstvenog statusa kroz zdravstveno usmjerenu tjelesnu aktivnost.
Na temelju posturalnog pregleda i motoričkog testiranja izrađujemo individualizirani plan i program vježbanja.

Individualni trening

Trail trčanje

Trail trčanje predstavlja izazov svakome, bili početnici ili već iskusni trkači u prirodi. Takav je oblik trčanja uzbudljiviji i zahtjevniji zbog raznovrsnog terena koji se konstantno mijenja i zahtjeva visoku razinu koncentracije pri svakome koraku. Funkcionalno testiranje je prvi korak u osmišljavanju vašeg plana i programa trail treninga. Individualizirano planiranje i programiranje osigurati će vam odgovarajući volumen i intenzitet prilagođen vašim mogućnostima i trenutnim sposobnostima. Takvim pristupom svaki vaš korak biti će snažan i stabilan te će vam omogućiti uživanje u napretku i prirodi bez ozljeda.

Trail trcanje